انواع برند رنگ ساختمانی

انواع برند رنگ ساختمانی: در طی این مقاله نگاهی خواهیم انداخت، بر محبوب ترین و پرفروش‌ترین برندهای رنگ موجود در بازار و نیز نگاهی اجمالی بر رنگ‌های غیرشفاف خواهیم داشت، تا بیشتر با این نوع خاص از رنگ ها آشنا شوید.

انواع برند رنگ ساختمانی
انواع برند رنگ ساختمانی

رنگ آمیزی منزل یکی از روش های کاربردی و مرسوم برای تغییر محیط خانه می باشد، در هنگام نقاشی ساختمان نکته مهمی که باید به آن دقت شود، انتخاب نوع رنگ و شرکت سازنده آن می باشد. هر کشور برندهای معروف خاص خود را دارد که با توجه به شرایط آب و هوایی آن، رنگ تولید می کنند.
ما در اینجا 5 برند معروف تولید کننده رنگ جهانی را به شما معرفی می ‌کنیم:

رنگ‌ها روح نوازند و انتخاب رنگ مناسب با هر محیط، کاری کاملاً هنرمندانه و تخصصی است.

به همین خاطر باید اطلاعات کافی در مورد رنگ ها و تاثیر آن بر روحیات افرادی که در آن محیط زندگی می کنند، نوع نور، جهت و موقعیت ساختمان، ارتفاع سقف، مقطع سنی اشخاص، و اگر در ادارات باشد بسته به نوع کسب و کارشان داشته باشید؛ تا بتوانید رنگی را برگزینید که نهایت تاثیر را بر احساسات آن ها بگذارد و حال و هوای محیط را عوض کرده و انرژی مثبت را القا کنند.

برای این کار با افرادی که صاحب نظر هستند و در دکوراسیون حرفه ای هستند کمک بگیرید.

کاتالوگ های رنگ نیز در این باره به شما کمک شایانی می کند، چرا که وقتی حجم بالایی از رنگ ها جلوی چشم شما قرار بگیرند و یا در ذهن شما چرخ بزنند، انتخاب را برای شما سخت می سازند. ولی وقتی از کاتالوگ کمک بگیرید، رنگ مورد نظر را با کاتالوگ قیاس کرده و با توجه به رنگ شاخص، روشن ترین رنگ را در نظر بگیرید و به عنوان رنگ مدنظرتان آن را اجرا نمایید.

پس از این مرحله نوبت این می رسد که نوع براق یا مات را انتخاب نمایید. رنگ های مات برای پوشاندن دیوار های ناصاف و لک‌دار گزینه ی مناسبی هستند؛ در عوض رنگ های براق به خاطر انعکاسی که ایجاد می کنند، می توانند فضا را دلپذیر نمایند.

انواع رنگ های ساختمانی شامل رنگ پلاستیک، رنگ روغن، رنگ‌های نانو، رنگ آکریلیک، مولتی کالر و بلکا می باشند. تنوع رنگ‌های ساختمانی پخش رنگ مرکزی دست شما را برای انتخاب رنگ دلخواه تان باز گذاشته و کاتالوگی کامل را در اختیارتان میگذارد.

برندهای معروف رنگ دنیا

1. Benjamin Moore

بنجامین مور اند کو (Benjamin Moore & Co) که با نام‌های بنجامین مور پینتس (Benjamin Moore Paints) و بنجامین مور(Benjamin Moore) نیز شناخته می‌شود، که در سال ۱۸۸۳ میلادی تاسیس شد.
دفتر این شرکت در مونتویل، نیوجرسی واقع شده و مالکیت آن در اختیار شرکت خوشه‌ای برکشایر هاتاوی است.
یکی از قدیمی ترین و معروف ترین برندهای رنگ در چند سال گذشته است. در این شرکت، تیمی از بهترین متخصص ها به منظور افزایش کیفیت و نگه داشتن آن ها برای مشتریان فعالیت می کنند، که این مورد، یکی از مزیت های این برند می باشد.

2. Behr

Behr از برندهای معروف دیگر است که دارای سابقه چندین دهه است.
رنگ های متنوع با کیفیت بالا و داشتن یک سایت حرفه ای که کاربران می توانند انواع رنگ ها را در کاربردهای مختلف ببینند. مقالات متنوعی در خصوص نکات نقاشی، از نمونه مزیت هایی است، که باعث محبوبیت و فروش بیشتر این محصول گردیده است.

معرفی انواع برندهای رنگ و معرفی رنگ غیرشفاف در کنار نحوه رنگ کردن چوب و کناف ساختمان را از ما بخواهید.

3.Farrow & Ball

این شرکت یکی دیگر از برندهای معروف رنگ دنیا است. این برند دارای رنگ های متنوع زیبا و حرفه ای است.
یکی از نکاتی که باعث محبوبیت این برند بین بقیه شده است، داشتن رنگ های زیبا برای کاغذ دیواری است، البته کاغذ دیواری را هیچ وقت رنگ نمی کنند اما منظور ما این است، تنوع این برند به حدی می‌باشد، که بعضی، از آن به جای کاغذ دیواری استفاده می کنند. همچنین در کنار رنگ ها، دارای کاتالوگی از طرح ها و نکات نقاشی بوده و علاوه براین ها، دارای ویدئویی است که کارخانه تولید رنگ آن ها را نشان می دهد.

4. Pratt & Lambert

این برند از سال 1849 شروع به فعالیت کرده است و می توان گفت یکی از برند های معروف رنگ تا به حال بوده است. به غیر تنوع رنگ بالای آن، وب سایت شرکت رنگ مرکزی، دارای بخشی است که باتوجه به متراژ منزل شما، مقدار رنگ مورد نیازتان را محاسبه می کند، و نکات و توصیه های لازم را براساس نیازتان بیان می کند.

5. Valspar

والسپار بزرگترین شرکت تولید کننده رنگ با بیش از 2500 کارمند در 25 کشور مختلف می باشد. آن ها رنگ های فروخته شده به مشتری خود را مورد گارانتی تضمینی قرار می دهند. در واقع، اگر رنگی را با یک مارک اورجینال مربوط به شرکتهای معروف دنیا در این شرکت خریداری کرده باشید، و دارای کیفیت ضعیف  باشد، آن ها به شما یک قوطی رایگان نیز از همان اهدا می کنند.
این برند برای افرادی که همیشه به کیفیت رنگ های فروخته شده مشکوک می باشند، بسیار مفید است. البته لازم به ذکر است که در ایران، برندهای رنگ معروفی نیز وجود دارد که بر اساس شرایط آب و هوایی کشورمان در حال تولید رنگ می باشند.

معرفی انواع رنگ غیر شفاف

رنگ غیر شفاف عبارت است از: مايع رنگيني كه روي سطح چوب را مي پوشاند كه این مايع رنگين پس از خشك شدن به شكل يك قشر سخت و غير شفاف روي چوب باقي مي ماند، به كلي نقش چوب را مي پوشاند و تشخيص چوب را غير ممكن مي كند. رنگهای غير شفاف خود به دسته هاي زير تقسيم مي شوند.

رنگ روغني

رنگ روغني تركيبي است از پودر رنگ، حلال، روغن جلا، اسكاتيف، مواد انعطاف دهنده و غيره است كه بسته به نوع پودر رنگ داراي رنگ هاي متفاوتي می باشد. رنگ روغنی به دو دسته مات و براق تقسيم مي‌شود. براي زدن رنگ روغني لازم است سطح چوب را به روغن اليف آغشته و سپس با بتونه روغني پر نموده و آن را رنگ نمود.

حلال اين نوع از رنگ ها، تينر روغنی مي باشد. از اين رنگ براي مصارفی كه در معرض رطوبت قرار مي گيرند، مانند در و پنجره های ساختمان ، كابينت آشپز خانه و كلاً اشيای قابل شستشو استفاده مي شود.

انامل

نوعي جلاي غير شفاف است كه بافت چوبي را مخفي مي كند، و در عوض رنگ مطلوبي به آن مي دهد. انامل خيلي سخت و داراي قابليت ارتجاعي خوبي مي باشد. اين جلا در مقابل تغييرات آب و هوايي مقاوم است. انامل را مي توان به وسيله تينر رقيق كرد.

رنگ پلاستيك

ماده اصلي اين رنگ ها مواد شيميايي پلاستيكي است كه در آب قابل حل است.
اين رنگها در مقابل رطوبت و حرارت دوام ندارند. از اين رنگ ها روي سطوح گچي و سيماني و…. استفاده مي شود.

رنگ‌ها همواره به عنوان یک زبان زیبایی و ارتباط بین انسان و محیط پیرامونی، نقش مهمی در جو زندگی و فضاهای مختلف ایفا کرده‌اند. انواع برند رنگ ساختمانی  نیز در دنیای امروز با توجه به تحولات فناوری و نوآوری، به عنوان یک عنصر اساسی در طراحی، هنر و صنعت مورد توجه قرار گرفته‌ است.

ایجاد زیبایی فضاها با انواع برند رنگ ساختمانی:

انواع برند رنگ ساختمانی به دلیل خصوصیات منحصربه‌فرد و تأثیراتی که بر احساسات و رفتار انسان‌ها دارند، در حوزه‌های مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرند. این رنگ‌ها، نه تنها جهت ایجاد زیبایی و جذابیت در فضاها به کار می‌روند، بلکه به عنوان یک ابزار برای انتقال احساسات، تغییر حالت روحی، و حتی بهبود کیفیت زندگی شناخته می‌شوند.

انواع برند رنگ ساختمانی سرشار از پویایی:

انواع برند رنگ ساختمانی اغلب با ویژگی‌هایی از جمله تازگی، سادگی، شفافیت و همچنین رویایی بودن شناخته می‌شوند. از رنگ‌های سرشار از پویایی و انرژی گرفته تا رنگ‌هایی که احساس آرامش و طبیعتی بودن را به مخاطب منتقل می‌کنند، هر کدام از این رنگ‌ها در تأثیرگذاری بر انسان‌ها و محیط اطرافشان نقش مهمی دارند.

رنگ های مدرن و جدید در انواع رنگ ساختمانی:

استفاده از رنگ‌های مدرن و جدید در انواع رنگ ساختمانی ، طراحی داخلی، صنایع دستی، مد، فناوری، و حتی در حوزه‌های بهداشتی و روانشناسی، تاثیرات قابل توجهی داشته است. برخی از رنگ‌های مدرن مانند رنگ‌های نئونی و روشن، احساساتی مانند انرژی، شور و شوق را ایجاد می‌کنند، در حالی که رنگ‌های آرام و نرم می‌توانند حالت‌هایی مانند آرامش، استراحت و تمرکز را به ارمغان بیاورند.

به واسطه تأثیرات روانشناختی، رنگ‌های مدرن و جدید به عنوان یک ابزار مهم در تبلیغات، برندینگ و ایجاد هویت برند نیز شناخته می‌شوند. استفاده صحیح و هوشمندانه از انواع برند رنگ ساختمانی می‌تواند هویت یک ساختمان  به خوبی نمایش دهد و تأثیر بزرگی در جلب توجه مخاطبان و مشتریان داشته باشد.

استفاده از انواع برند رنگ ساختمانی به عنوان رنگ‌های مدرن و جدید با توجه به فضا های متفاوت توانایی انتقال احساسات، تأثیرگذاری بر ادراکات و سلایق افراد را دارند و به همین دلیل، مورد توجه بیشتری قرار گرفته و به عنوان یکی از عناصر کلیدی در زندگی روزمره و فرهنگ جامعه مدرن شناخته می‌شوند.

جمع بندی

برای بالا بردن کیفیت کار رنگ آمیزی، قبل از هرگونه اقدامی نیاز به شناخت کلی در مورد رنگ ها داشته تا انتخاب رنگ را برای ما آسان تر نماید، سپس لازم است رنگ مورد نظر بسته به محیط انتخاب گردد و همان گونه که ذکر شد در انواع برند رنگ ساختمانی در مراکز و فروشگاههای پخش رنگ موجود می باشد.

رنگ مالریت کاپارول

  رنگ نانو   رنگ ساختمانی چگونگی رنگ کردن دیوار