رنگ ساختمانی | 2 نمونه رنگ ساختمانی

رنگ ساختمانی: شرکت‌های رنگ ساختمانی گوناگونی با هدف زیباسازی محیط زندگی، تحول فضای شهری و سالم سازی جامعه بشری در سراسر جهان برپا گردیده است؛

همچنین رشد روز افزون جمعیت تقاضای این محصول را بیشتر از پیش ساخته و تولید آن را انبوه ساخته است.

پیشرفت نبوغ بشری، خلق دستگاه های پیشرفته و دیجیتالی  و ترکیب رنگ های ساختمانی، تنوع رنگ ها را بالا برده و تولید انواع رنگ را برای استفاده‌های متفاوت و گوناگون به دنبال داشته است .

از جمله‌ی این رنگ ها رنگ های ساختمانی بوده که محیط خانه و کار را دل‌انگیز می نماید.

رنگ ساختمانی 
رنگ ساختمانی

پیش‌ از این، ساخت و ترکیب رنگ به صورت کاملاً سنتی، با کم و زیاد کردن مقدار رنگ سفید و رنگ اصلی های صورت می گرفت و مهم ترین ایرادی که به این روش وارد است، محدودیت انتخاب و تنوع رنگ است.

هم اکنون شرکت پخش رنگ ساختمانی در کرج با بهره گرفتن از تجارب علمی و فنی، پخش بیش از هزاران رنگ در هر نقطه‌ی کرج را فراهم نموده و لذت خریدی رضایت‌بخش را برای هموطنان فاهم ساخته است.

همچنین شرکت پخش رنگ ساختمانی با بهره گیری از افراد زبده و متخصص همواره پیش از ثبت درخواست خرید، مشاوره و تایید توسط شما را در اولویت قرار داده و سفارش ها را کنترل می‌‌نماید.

ترکیبات رنگ ساختمانی

لاتکس رنگی متشکل از مواد مایع و جامد می باشد. روی برچسب قوطی و یا سطل آن اندازه‌ی مواد تشکیل دهنده ی آن قابل رویت است.

معمولاً میزان مواد جامد موجود در رنگ بالاست و بین 51 تا 57 درصد متفاوت است و این تفاوت در روشنایی و یا تیرگی رنگ هنگام خشک شدن بر دیوار بارز است؛ همچنین مات و یا گچی بودن رنگ متآثر از همین مواد است.

حلال لاتکس

همان گونه که از نامش پیداست حلال باعث حل شدن و یکدست شدن مواد دیگر رنگ می گردد و حلال رنگ های لاتکس، آب می باشد.

یعنی پایه آب هستند و میزان آب موجود در آن ها زمان خشک شدن این نوع رنگ ها را بر روی سطح مورد نظر تعیین میکند؛ چرا که خشک شدن آن ها مستلزم تبخیر آب موجود در رنگی است که بر روی سطح، کار شده است.

استفاده‌‌ی آن در مکان های مرطوب، نمور و سرد این روند را کندتر می نماید ولی در کل به خاطر سرعت خشک شدن طرفداران زیادی دارد. انواع رنگ های پایه آب در پخش رنگ مرکزی ارائه می گردد.

رزین

رزین ماده ای است که سبب آمیخته شدن، چسبندگی و در نهایت تسریع خشک شدن رنگ ها ی لاتکس می باشد که اغلب دراین نوع رنگ رزین پلیمر آکریلیک استفاده می شود که قدرت چسبندگی رنگ را بالا می برد.

رنگدانه

رنگدانه ها که اساس رنگ را تشکیل می دهند به حالت پودر می باشند.

افزودنی ها

افزودنی هایی مثل پنترول و فلوترول موادی هستند رنگ آمیزی را لذتبخش‌تر نموده و یکنواختی و صافی دلپذیری در سطح رنگ ایجاد کرده، از رشد قارچ و کپک جلوگیری می نمایند ودر نهایت خشک شدن رنگ را تسریع می نمایند.

مراحل ساخت رنگ

  1. پیمانه کردن: مایعات و ترکیبات و پودرهای خشک به اندازه های مناسب پیمانه و وزن می‌ شوند.
  2. آسیاب و خرد کردن: در این مرحله رنگدانه ها خرد و آسیاب می گردند.
  3. آماده سازی: در این فرایند سایر مواد مانند رزین ها، حلال مناسب  و افزودنی ها آماده می شوند.
  4. مخلوط کردن: مواد آماده شده در 3 مرحله‌ی قبل با هم ترکیب می شوند.
  5. انتقال و ذخیره سازی: مواد ترکیب شده با وسایل نقلیه به قسمت بسته بندی انتقال داده می شوند و براساس نوع آن در سیلو و انبار ذخیره می شوند.
  6. ترکیب: مواد از محل ذخیره برای فرآیند رنگسازی منتقل شده و درون مخزن ریخته می شوند، تا رنگ ساخته شود.
  7. برچسب زنی: همان گونه که از نامش پیداست، در این مرحله قوطی وحلب های خالی رنگ به کارخانه هدایت شده و با دستگاه، برچسب رنگ مورد نظر بر روی آن ها چسبانده می‌شود.
  8. پر کردن: قوطی و حلب ها بر اساس ظرفیت، توسط دستگاههای مخصوص پر می شوند.
  9. بسته بندی: رنگ ها را در جعبه مخصوص چیده، بسته بندی نموده و برای ارسال آماده می کنند.
  10. ارسال: در این مرحله بسته ها برا اساس نوع، تعداد و محل سفارش بارگیری و ارسال می‌شوند.

انواع رنگ ساختمانی

همان طور که اشاره شد رنگ های پلاستیکی و روغنی قدمت دیرینه ای دارند که در گذر زمان و ابداع فرمول های جدید، رنگ های آکریلیک، بلکا، پتینه، نانو، مولتی کالر، ضد حریق نیز بر روی کار آمد. هرکدام از این رنگ ها ترکیبات خاص خود را داشته و مختص مکان های خاصی نیز می باشند.

 

رنگ‌های ساختمانی
رنگ‌های ساختمانی

نکاتی در مورد رنگ ها

رنگ ها در عین این که زیبا هستند و دنیای اطراف را متحول می سازند؛ استفاده و ترکیب نادرست آن ها نتیجه‌ی معکوس دربر خواهند داشت، پس لازم است که اطلاعات کافی دراین زمینه‌ داشته باشید تا به هنگام استفاده، درست ترین انتخاب را نصیب خود گردانید.

بدین منظور باید مراحلی را طی نموده تا به مرحله ی نهایی که اجرای رنگ بر سطح مورد نظر می باشد، برسید.

اولین مرحله انتخاب رنگ است، که برای این کار می توانید از تسترهای نقاشی بهره بگیرید. تستر به شما کمک می کند تا به فاکتورهایی که برای کار نهایی مدنظرتان است به راحتی دست پیدا کنید. حتی می توانید رنگی که بعد از خشک شدن سطح کار می خواهید را انتخاب کنید.

نور طبیعی را مدنظر داشته باشید. زیرا نور طبیعی رنگ را واقعی تر نشان داده و متفاوت تر از رنگی است که در نور مصنوعی دیده می شود. پس در هنگام اجرای رنگ و ترکیب آن، موقعیت مکان را بسنجید. یعنی جنوبی و شمالی بودن آن را در نظر داشته باشید.

این نکته را در نظر داشته باشید که رنگ های مات و روغنی در انعکاس نور متفاوت هستند. رنگ های روغن نور را منعکس می کنند و رنگ های مات جاذب نور می باشند. به همین خاطر تیره تر از همتای خود در نوع روغنی به نظر می رسند.

البته این را درنظر داشته باشید دیواری که با رنگ های مات نقاشی شده، به راحتی تمیز نمی شود ولی با همین رنگ مات می توان نواقص سطح را بهتر پوشش داد.

خواص رنگ‌ها:

خاصیت رنگ های پلاستیکی

یکی از انواع رنگ ساختمانی که از قدیم الایام تا کنون به زندگی رنگ و بوی تازه ای می داده، رنگ پلاستیکی است. این نوع رنگ ساختمان اجرایی آسان داشته و در مدت زمان کوتاهی خشک می‌شود.

این نوع رنگ نیازی به زیرسازی نداشته و در فاصله زمانی اجرا تا خشک شدن، بوی تند و آزار دهنده‌ای مانند رنگ روغن ندارد. همچنین قابل شستشو نیست و برای درب، پنجره و نرده‌ و سطوح فلزی مناسب نمی باشد.

خواص رنگ های روغنی

رنگ روغنی در تمامی سطوح گچی، سیمانی، بتنی، چوبی، فلزی و پلاستیکی و قابل استفاده است. همچنین در دکوراسیون داخلی نیز کاربرد دارد و در سه نوع براق، نیمه مات و مات در بازار قابل دسترسی است.

اگر مایل به انعکاس نور در محیط مورد نظر خود هستید، توصیه می شود از این نوع رنگ ساختمانی بهره بگیرید. برای رفع نواقص روی سطح دیوارها هم از نوع مات آن می‌توان استفاده کرد. برای مکان‌های مرطوب مثل استخر و فضاهای بیرونی، بخاطر مقاومت و چسبندگی، این نوع رنگ مناسب است.

خواص رنگ آکریلیک

یکی دیگر از رنگ‌ها که پوشانندگی خوبی دارد، رنگ آکریلیک است. رنگ آکریلیک در زیبا سازی روی سطوح کاربرد دارد. این رنگ قدرت پوشانندگی خوب و تنوع  طیف زیادی داشته و در سه نوع مات، نیمه مات و براق بر تمامی سطوح قابل اجراست. رنگ‌های ساختمانی جدید:

خواص رنگ بلکا

این رنگ از رنگ های جدید محسوب می شود و جزء پوشش‌های ساختمانی و دیواری است. الیاف سلولزی به کار رفته در بلکا سبب شده که سطح جلوه ای مانند کاغذ دیواری پیدا کرده و نواقص آن پوشانده شود.
اجرای این نوع رنگ مانند رنگ های پلاستیکی سریع و آسان صورت می گیرد. بلکا قابل شست‌وشو نیست ولی حساسیت ایجاد نمی‌کند و صرفه ی اقتصادی بالایی دارد.

 

خواص انواع رنگ
خواص انواع رنگ

انواع رنگ های پایه آب را در پخش رنگ مرکزی می توان تهیه کرد.

خرید رنگ ساختمانی جدید

قطعاً هر انسان تنوع‌طلب و زیباجویی برای ایجاد تنوع و کسب روحیه از محیط رنگانگ اطراف، در پی انتخاب رنگ مورد علاقه‌اش در فروشگاه های رنگ به جستجو می پردازد.
همچنین درصدد یافتن بهترین گزینه برای رنگ آمیزی محیط خانه، کار و یا فضای رستوران، کافه، سوله، مهد کودک، مدرسه، دانشگاه و یا مکان مورد علاقه اش اقدام می نماید.

لازم است قبل از خرید رنگ به متراژ محیط مورد نظر نوع رنک و قیمت آن دقت کافی داشته باشید، تا حین انجام عملیات رنگ آمیزی با مشکل مواجه نشوید.
کافیست در این موارد از مشاورین پخش رنگ ساختمانی در کرج کمک بگیرید، تا شما را به نحو حسن راهنمایی فرمایند.

در سال ‌‌های اخیر شرکت های تولید کننده رنگ سعی در تولید رنگ هایی داشته‌اند،که بتوانند فضای داخلی و نمای ساختمان را از حالت یکنواختی دربیاورند.
از سال های دور تاکنون رنگ های روغن یا پلاستیک که به صورت سنتی و با تنوع رنگی محدود ساخته می‌شدند،زینت بخش ساختمان‌ها بوده اند.
در چندین سال اخیر رنگ ساختمانی داخل و نما از نظر بافت و شیدهای رنگ، تنوع بسیار زیاد و جذابی یافته ‌اند.

رنگ های بلکا یا سلولزی از آن دسته رنگ هایی می باشند که بافت خاصی را هنگام کار ایجاد می‌نمایند و سلیقه و ذوق مشتری، هنر و تبحر رنگ آمیز و طراح در اجرای آن بر سطوح داخلی مهم است.

لازم است به این نکته توجه شود که این نوع رنگ قابل شست‌وشو نبوده و در صورتی که پس از گذشت زمان، قصد تغییر دکوراسیون داشته و بخواهید رنگ جدیدی را جایگزین و اجرا نمایید، به سختی از سطح کار شده جدا می گردند.

قيمت نقاشی ساختمان

در گذشته رنگ آمیزی ساختمان غالبا توسط نقاشان انجام می‌شد، ولی امروزه با ورود محصولات و دستگاه های ترکیب رنگ جدید همه افراد امکان رنگ آمیزی ساختمان خود را یافته اند.
این امر امتیاز نقاشی ساختمان را تا %70 کاهش خواهد داد. زیرا نزدیک به 70 درصد نقاشی ساختمان مربوط به هزینه اجرا می باشد.
عواملی که در برآورد قیمت رنگ آمیزی ساختمان موثر هستند:
کیفیت رنگ: رنگ مرغوب قیمت نقاشی ساختمان را افزایش می دهد، هر چند دوام و زیبایی بیشتری به کار می دهد.
نوع رنگ: در شرایط مشابه رنگ روغنی هزینه اجرای بیشتری نسبت به رنگ اکریلیک دارد.
سختی کار: استفاده از ابزار، استفاده از چندین رنگ، قسمت های ابزار خورده در سقف یا دیوار، درب ها، پنجره ها، درب های فلزی، سطح زیر کار، ارتفاع کار، کیفیت کار مجری، کمدهای دیواری، شوفاژ و چهارچوب ها به هزینه رنگ آمیزی می افزایند.

انواع رنگ های نقاشی ساختمان

نقاشی ساختمان به مجموعه رنگ های مصرفی در درون و بیرون ساختمان می‌گویند.
رزین‌های طبیعی مانند روغن برزک و اسکاتیف و پودرهایی مانند لیتوپون یا سینکا که بر روی کفش ها و گیوه ‌های قدیمی و دست ساز کاربرد داشته و امروزه جای خود را به رزین های صنعتی آلکیدی (روغنی) و رزین های آب پایه اکریلیک و پودر تیتان داده است.

 

1
رنگ‌ها

تقسیم بندی رنگ های ساختمانی:

رنگ های ساختمانی روغنی و حلال تینری، رنگ های ساختمانی پلاستیک و نیم پلاستیک، رنگ های آکریلیک پایه آب، رنگ های دکوراتیو که بیشتر برای تزیین سطوح بکار می روند.
از انواع رنگ های ساختمانی جدید می توان به دسته رنگ های اکریلیک و دکوراتیو و رنگ های سلولزی اشاره نمود.
رنگ های اکریلیک توسط دستگاه ترکیب رنگ امکان تبدیل به 20.000 فام رنگی را دارند.
از جمله رنگ های نقاشی ساختمان، رنگ های صدفی (متالیک) و رنگ های مولتی کالر می باشند، و از رنگ های سلولزی می‌توان از بلکا نام برد.

 

رنگ مالریت کاپارول –  رنگ سازی سحر

چگونگی رنگ کردن دیوار   انواع برند رنگ ساختمانی  رنگ نانو